Pogba'dan transfer rekoru

Düzenleyen:
Pogba'dan transfer rekoru

SPOR Haberleri

Manchester United, 4 yıl önce Juventus'a bonservis bedeli almadan gönderdiği Fransız yıldız Paul Labile Pogba için, İtalyan takımına tam 116 milyon Euro (377 milyon TL) gibi rekor bir ücretle teklifte bulundu.

Takımın başına Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu getiren ve şu ana kadar Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly ve Mkhitaryan'ı transfer eden İngiliz devi Manchester United'ın 4. transferinin Paul Pogba olduğu iddia edildi. United, 4 yıl önce bonservis bedeli almadan Juventus'a gönderdiği Pogba için İtalyan takımına 116 milyon Euro (377 milyon TL) gibi rekor bir ücretle teklifte bulundu. 

REKOR OLACAK

Daily Mirror haberinde; Manchester United'ın, Fransız futbolcu Paul Pogba'yı haftalık 350 bin Euro ücrete ikna ettiği ve Pogba ile anlaşmaya varılan kontrat süresinin 5 yıl olduğu kaydedildi. Eğer, Fransız futbolcu ile Manchester United arasındaki anlaşma resmiyete dökülürse, bu kontratın İngiltere tarihi açısından bir rekor olacağı kaydedildi.

116 MİLYON EURO'YA PATLAYACAK

Manchester United'ın İtalyan ekibi Juventus'a ise 100 milyon pound (116.5 milyon euro) önerdiği ve bu ücretin de bir transfer rekoru olacağı belirtildi. Paul Pogba, Temmuz 2009'da 16 yaşındayken Manchester United'a transfer olmuş ancak Ağustos 2012'de Manchester United altyapısından Juventus'a bonservissiz olarak gitmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...