İlk taziye ezeli rakipten

Düzenleyen:
İlk taziye ezeli rakipten

SPOR Haberleri

Fenerbahçe kulübünün internet sitesinden "Turgay Şeren’i Kaybettik" başlığıyla yapılan açıklamanın ardından FBTV’de de Şeren anısına gün boyu özel yayın yapıldı.

Fenerbahçe Kulübü, Turgay Şeren’in vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajda Şeren’in Fenerbahçe formalı bir fotoğrafı da paylaşılırken, FBTV’de de efsane anısına gün boyu özel yayın yapıldı.

Sarı lacivertli kulübün internet sitesinden "Turgay Şeren’i Kaybettik" başlığıyla yapılan açıklamada, "Türk sporunun efsane isimlerinden, bir döneme damgasını vurmuş, tüm sporseverlerin sevgisini ve saygısını kazanmış ’Berlin Panteri’ lakaplı Sayın Turgay Şeren’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Unutulmaz kaleci Merhum Turgay Şeren’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Galatasaray Spor Kulübü’ne ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Mesajda Turgay Şeren’in Fenerbahçe formalı bir fotoğrafı da yer aldı. Öte yandan, FBTV’de de Şeren anısına özel yayın yapıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...