Ayrılıkları kısa sürecek

Düzenleyen:
Ayrılıkları kısa sürecek

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın forma giydiği Çin Ligi ekibi Beijing Guoan'ın, Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'a teklif götüreceği iddia edildi.

Galatasaray'da krizler bitmek bilmiyor. Fair Play cezası, Sneijder ile ilgili sıkıntılar ve taraftar protestosu derken bir kötü haber de Selçuk İnan'dan geldi. Kesilen 845 bin Euro'luk ağır kart cezası nedeniyle huzursuz olan Selçuk'un sarı kırmızılı takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

BURAK'IN TAKIMI ONU İSTİYOR

Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Beijing Guoan, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Brezilyalı futbolcu Renato Augusto'nun yerine Selçuk İnan'ı transfer etmek istiyor. Resmi girişimler için Brezilyalı futbolcunun durumunu bekleyen Çin kulübü idarecileri Augusto'nun ayrılması durumunda transfer listelerinde ilk sırada bulunan Selçuk İnan için Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...