Taraftarı kahredecek!

Düzenleyen:
Taraftarı kahredecek!

SPOR Haberleri

Hollandalı yıldıza kesilen cezanın ardından Galatasaray yönetimini sert şekilde eleştiren Sneijder'in menajeri Guido Albers, Milan, Everton ve İnter'le transfer görüşmesi yapıyor.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, önceki gün Sarı-Kırmızılı takımın Florya'daki antrenmanına katılarak, bir anlamda oyunu kuralına göre oynayacağının sinyalini verdi. Yönetimin kestiği 2.3 milyon Euro'luk ceza için, "Anlam veremiyorum" yorumunu yapan 32 yaşındaki futbolcu, bu cezayı kesinlikle kabul etmiyor.

"ÖZBEK'TEN BAŞKASINI TANIMAM"

Bazı yöneticilerin kendisiyle görüşmek istemesi üzerine Wesley, "Dursun Özbek'ten başkasını tanımam. Başkan dışında kimseyle bu konuları konuşmam" diyerek, taviz vermeyeceğini net şekilde ortaya koydu. Fanatik'e göre, FIFA'ya başvurmak için para cezasının kendisine resmi olarak tebliğ edilmesini bekleyen Sneijder, menaceri Guido Albers'le de sürekli temas halinde.

Taraftarı kahredecek!

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YAPIYOR

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Yönetimi'ni sert şekilde eleştiren Albers, bir yandan transfer görüşmeleri yapmaya devam ediyor. Milan, Everton ve İnter gibi kulüplerin istediği Sneijder'in, 7.5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunuyor. Galatasaray'da senelik 4.5 milyon Euro sabit kazancı olan Hollandalı yıldızın, bu paradan da taviz vermeye niyeti yok!

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...