Caner'in yerini o isim dolduracak

Caner'in yerini o isim dolduracak

SPOR Haberleri

Art arda 4 transfer yapan (Aatif, Van der Wiel, Neustadter ve Skrtel) Fenerbahçe, Caner Erkin'den boşalan sol bek pozisyonuna da yapacağı takviye için önemli bir adım attı

Sarı-lacivertlilerin, Boca Juniors'ta forma giyen Jonathan Silva ve kulübü ile kiralık olarak anlaştığı öğrenildi. 22 yaşındaki oyuncunun da Fenerbahçe'yi sosyal medyadan takibe alması da iddiaları kuvvetlendirdi. Jonathan Silva, bu sezon Arjantin ekibi Boca Juniors'ta 30 maçta forma giyerken 1 gol atıp 2 de asist yaptı. 22 yaşındaki oyuncu ilk Avrupa deneyimini 2014- 2015 sezonunda kiralık olarak geldiği Portekiz ekibi Sporting Lizbon'da yaşadı. Arjantinli futbolcu geçen sezon İstanbul'da Beşiktaş ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında da da 90 dakika görev yapmıştı. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...