Serena Williams, Wimbledon'da 7'inci kez mutlu sona ulaştı

Düzenleyen:
Serena Williams, Wimbledon'da 7'inci kez mutlu sona ulaştı

SPOR Haberleri

34 yaşındaki tenisçi 7-5 ve 6-3'lük setlerle Angelique Kerber’i mağlup ederek Ada’daki şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

Wimbledon Tenis Turnuvası tek kadınlar finalinde Alman Angelique Kerber'i 2-0 mağlup eden ABD'li Serena Williams şampiyon oldu. Turnuvanın 1 numaralı seribaşı olan ABD'li tenisçi ile Kerber'in mücadelesinde ilk set çok çekişmeli geçti. Serena tie-break'e uzayan bu seti 7-5 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette daha rahat bir oyun ortaya koyan 34 yaşındaki tenisçi, son 3 oyunda hata yapmadı. İkinci seti 6-3'le kazanarak finalden 2-0 galip ayrılan Serena Williams şampiyon oldu. Final seremonisinde rakibi Kerber'i öven Serena, "O benim içimdeki en iyi tenisçiyi ortaya çıkarıyor. En çok grand slam kazanan tenisçi olmak için bir zafere daha ihtiyacım var. Bunun için şimdiden sabırsızlanıyorum" dedi. Kerber ise yapıtığı konuşmasında, "Serena'yı tebrik ediyorum. O gerçekten harika bir insan ve şampiyonluğu haketti" sözleriyle rakibine övgüler yağdırdı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...