Atiba duruşu

Düzenleyen:
Atiba duruşu

SPOR Haberleri

West Ham ısrarla istiyor o da gitmek için can atıyor ama Sosa gibi “kafasına göre” takılmıyor. İdmanları aksatmıyor, kulüplerin anlaşmasını bekliyor, profesyonellik örneği sergiliyor

Beşiktaş’ta aynı olay ve iki farklı profil… Bir tarafta Atiba Hutchinson, diğer yanda Jose Sosa… Ortak özellikleri sözleşmelerinin devam etmesi… Ortak noktaları transfer tekliflerinin olması… Ortak istekleri ise gitme talebi… Farkı tarzları… Sosa, izinli olmamasına rağmen yeni sezon hazırlıklarına katılmadı… Atiba Hutchinson ise söylenildiği tarih ve zamanda tesislerde yerini aldı. Arjantinli Bodrum’da denizine girip tatil yaparken, Kanadalı BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sıcak havada antrenmandaydı. 
Yöneticileri etkiledi
İki futbolcunun durumu yönetim kanadında da farklı değerlendirmelere ve eleştirilere neden oldu… Sosa’nın ayrılık talebine ve disiplinsiz tavrına karşı yönetim sert bir tutum sergiledi… İtalyan devi Milan ve Arjantin ekibi Estudiantes’in listesinde olan Sosa için “8 milyon avroyu getir istediğin yere git” mesajı net bir şekilde verildi… Zam taleplerine de sıcak bakılmasına rağmen Beşiktaş’ta kalmayı istememesi can sıktı… Atiba’daki durum ise yönetimin takdirini kazanan ve farklı bakmasına neden olan bir olaya dönüştü…
İkna çabaları
Siyah-beyazlı yönetim, Sosa konusunda sert bir çizgi çekerken Atiba için daha bir ılımlı duruş içerisinde… Kanadalı oyuncu için West Ham’ın 3.5 milyon avroluk önerisini şimdilik kabul etmeyen Orman yönetiminin beklentisi 5 milyon avro. Ancak Kanadalı oyuncunun bu süreçteki yıkıcı değil yapıcı tavrı da önemli… Teknik ekip oyuncunun kalması taraftarı… Yönetim de senelik 1 milyon avro kazanan Atiba’nın ücretinde “düzeltmeye” gitme ve yeni mukavele düşüncesinde. Sonucu zaman gösterecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...