Geri vites yok

Düzenleyen:
Geri vites yok

SPOR Haberleri

Buzları eriten ve sarmaş dolaş görüntüler veren ikili yönetimin kestiği para cezalarını ödememekte kararlı… Taraftar ise 2S’nin samimi görüntüsünden yeni sezon için umutlu

BURHANCAN TERZİ

Galatasaray’ın iki yıldızı Selçuk ile Sneijder arasındaki “ego savaşı” tamamen bitti. Hatta ikili “Kanka” olma yolunda hızla ilerliyor. Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası finali öncesinde buzları eriten Sneijder ve Selçuk, aralarında bir problem kalmadığını da kupa töreni sırasında birbirleriyle şakalaşarak göstermişlerdi. Cumartesi günü sarı-kırmızılı kulübün efsane futbolcusu Turgay Şeren için düzenlenen törene izinden dönüp katılan Selçuk İnan, TT Arena’ya geldiğinde ilk olarak Wesley Sneijder’i kucakladı. Törenin ardından ikili yürüyen merdivenlerden birlikte inerken; kaptan, Hollandalı yıldızın yeni numarasını isteyip çağrı bıraktı. Selçuk’un daha sonra arkadaşını aradığı ve iki yıldızın yönetimin kestiği para cezalarıyla ilgili konuştukları öğrenildi.
Uyum varsa başarı da var
Galatasaray yönetiminin görülen sarı kartlar sebebiyle verdiği astronomik para cezalarını değerlendiren Selçuk ile Sneijder’in geri adım atmama konusunda ortak bir karara vardıkları belirtildi. Ne Selçuk ne de Sneijder, kart nedeniyle kesilen cezaları ödemeyecek. Sarı-kırmızılıların iki yıldızının arasındaki yakınlaşma taraftarları da umutlandırdı. Çünkü geçen sezon yaşadıkları ego savaşı takımı olumsuz anlamda etkilemişti. Liderlik özelliğine sahip Sneijder ile Selçuk’un hem saha dışındaki hem de saha içindeki uyumunun Galatasaray’ın başarılı olmasında en büyük anahtar olduğu düşünülüyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...