Gider gitmez Şenol Güneş'e laf çarptı

Düzenleyen:
Gider gitmez Şenol Güneş'e laf çarptı

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a imza atan Gökhan Töre, "Bilic'e hayır diyemezdim. O çalıştığım en iyi teknik direktör ve oyunculara karşı bir baba gibi." dedi.

Premier League ekibi West Ham United, Beşiktaş forması giyen Gökhan Töre'yi satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını resmen açıkladı. West Ham Kulübü'nden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralandığı duyuruldu.

İNGİLİZ FUTBOLUNA YABANCI DEĞİL

Gökhan Töre'nin Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olduğuna dikkat çekilirken, milli futbolcunun Chelsea'nin altyapısından geldiği için İngiliz futboluna yabancı olmadığına dikkat çekildi.

Transferi hakkında konuşan Gökhan Töre, "West Ham'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçen oynadıkları birçok maçı izledim ve taraftarların ne kadar tutkulu olduğunu gördüm. Bu da, West Ham'a gelmek istememi sağladı. taraftarlar önünde oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

"BILIC ÇALIŞTIĞIM EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR"

Beşiktaş'ta birlikte çalıştığı teknik direktör Salven Bilic hakkında da konuşan Gökhan, "Slaven Bilic, buraya gelmemdeki büyük faktör ve kendisi harika bir menajer. O asıl adam ve beni çok iyi tanıyor. Bilic'e hayır diyemezdim. Bilic, çalıştığım en iyi teknik direktör ve oyunculara karşı bir baba gibi. Aile gibi olduğunuzu hissediyorsunuz" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...