'Dev bir kulübe geldim'

Düzenleyen:
'Dev bir kulübe geldim'

SPOR Haberleri

Slovak oyuncu seçiminde Stoch'un etkili olduğunu söyledi, "F.Bahçe başından beri kararlıydı. Başka teklifler de vardı ama bu kulüp çok büyük. Onun için buradayım" dedi.

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan yeni stoperi Martin Skrtel dün akşam İstanbul'a geldi. EURO 2016'da Slovakya formasıyla göz dolduran 31 yaşındaki futbolcu bugün yapılacak son görüşme ve sağlık kontrolünden sonra kendisini Fenerbahçeli yapacak sözleşmeyi imzalayacak. Skrtel için Premier Lig ekibine 5 milyon avro bonservis ücreti ödenecek. İstanbul'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Skrtel, "Karar vermeden önce Stoch'la çok konuştum. Bana takım ve şehir hakkında çok güzel şeyler söyledi. F.Bahçe bu transferde başından beri kararlı bir duruş sergiledi. Bu ciddiyet seçimimde etkili oldu" açıklamasında bulundu. 

Başka teklifler de vardı

"Açıkça söylemek gerekirse başka teklifler de vardı ama F.Bahçe dev bir kulüp. Bu takımın büyüklüğü beni buraya çekti" vurgusu yapan başarılı futbolcu, "Yarın (bugün) küçük detaylar üzerinde konuşacağız. Umarım her şeyi tamamlayıp resmi şekilde Fenerbahçe'nin futbolcusu olacağım" sözlerini kullandı. Daha sonra sarı-lacivertli takımın atkısını açan Slovak savunmacı, basın mensuplarına poz verdi.

Diego’ya kapı gösterildi

Sarı Kanarya'ya Skrtel gelirken bir başka isimle ise yollar kesin olarak ayrıldı. Ama bu yönetim tarafından tek taraflı yapıldı. Diego Ribas kulüp yönetimince gözden tamamıyla çıkarıldı. Brezilyalı oyuncu hakkında konuşan Asbaşkan Mahmut Uslu, "Diego'yu takımda tutmak için her şeyi yaptık. Yönetim olarak oturup bir karar aldık. Diego Ribas bir daha istese de Fenerbahçe'ye dönemeyecek" ifadelerini kullandı. 

Rakip Panathinaikos

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında bu akşam Yunan ekibi Panathinaikos ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.  Ülker Stadı'nda oynanacak mücadele 21.00'de başlayacak. Ülker Stadı'nda son maçını 15 Mayıs'ta Gençlerbirliği ile oynayan Fenerbahçe, 58 gün sonra taraftarının önünde maça çıkacak. 

Nani 100 milyon eder!

EURO 2016'da dikkatleri üzerine çeken Luis Nani için birbirinden iddialı yorumlar geliyor. Portekizli eski futbolcu Paulo Alves "Hulk, Çin'e 50 milyon avroya gidiyorsa, Nani'nin bedeli 100 milyon avrodur" dedi. Man.United'ın eski yıldızı Rio Ferdinand da "Valencia, Nani'yi alarak yılın transferini yaptı" ifadesini kullandı.

Şimdiden karıştırdı!

F.Bahçe İsmail Köybaşı'yla 4 yıllık imza için hazırlık yapıyor ama oyuncu da şimdiden tribünleri karıştırdı. Bazı taraftarlar, Caner’in yerine Türkiye’deki en iyi yerli sol bekin alındığı konusunda hemfikir olurken, bazı taraftarlar “İsmail’i Fenerbahçe’de görmek istemiyoruz” kampanyası başlattı. Bunun sebebi ise genç oyuncunun Beşiktaş’ın Vodafone Arena’daki şampiyonluk kutlamalarında Fenerbahçe aleyhine yapılan küfürlü tezahüratlara eşlik etmesi. Yönetimin bu problemi nasıl çözeceği şimdiden merak konusu olurken, İsmail’in bugün resmen açıklanması bekleniyor. Milli oyuncunun sarı-lacivertlilerden yıllık 1 milyon 750 bin avro garanti ücret alacağı öğrenildi.

İsmail, Gökhan'a misilleme

İsmail Köybaşı’nın Fenerbahçe’ye transferi, Beşiktaş’a geçen Gökhan Gönül’ün rövanşı olarak gösteriliyor. Gökhan gibi 9 yılını Fenerbahçe’de geçirmiş bir oyuncunun bedelsiz olarak tarihi rakibe kaptırılması büyük tepki çekmişti. Fenerbahçe de Beşiktaş’ın milli yıldızıyla anlaşarak bir anlamda rövanşı almış oldu. 

'Hayalimin takımındayım'

“Bu camiaya katıldığım için çok mutluyum. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü. Hep büyük bir takımda oynanmanın hayalini kuruyordum. Türkiye'ye gelişimden 4 yıl sonra bunu başardım. Burada bana çok ilgi ve saygı gösterildi. Fenerbahçe'nin başarılarına katkı sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Fenerbahçe kalitemi bilerek beni transfer etti. Ben de buna layık olmaya çalışacağım...”

'Forma savaşı vereceğim'

“Fenerbahçe bence çok iyi kalecilere sahip. Volkan Demirel sadece Türkiye'nin değil dünyanın en iyi kalecilerinden. Bana bir kere daha burada devam etme şansı verdikleri için yönetim kurulumuza ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Tekrar burada olmaktan dolayı mutluyum. Bu formayı tekrar giymek benim için büyük gurur. Burada formayı alma konusunda Volkan ile çok iyi bir rekabete gireceğim...”

'Benim için büyük onur'

“Benim için çok özel bir gün. Altyapıdan çıkan bir oyuncu için imza töreni düzenlenmesi büyük bir gurur. Bugünü bana yaşattıkları için Başkanımız Aziz Yıldırım'a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu imzadan sonra elimden geleni yapıp takıma faydalı olmaya çalışacağım. Fenerbahçe camiasına ve bu formaya layık olmak istiyorum. Görev verildiği zaman elimden geleni yapacağım...”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...