MHK'dan İlker Meral'e büyük şok!

Düzenleyen:
MHK'dan İlker Meral'e büyük şok!

SPOR Haberleri

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto Süper Lig'in 31'nci haftasında Kasımpaşa ile Osmanlıspor arasında oynanan maçta skandal kararlara imza atan İlker Meral'in hakemlik kariyerini resmen bitirdi...

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2016­-2017 Sezonu'nda görev yapacak Hakem ve Yardımcı hakem kadrolarını belirlerken İlker Meral'a yer vermedi. Geçtiğimiz sezon birçok eleştirilen karar imza atan ve Spor Toto Süper Lig 31. haftasında oynanan Kasımpaşa­Osmanlıspor maçında Webo'nun kafa vuruşu sonrasında Kasımpaşalı savunma oyuncusu Omeruo'nun kafasına çarpan topu "elle müdahale" olarak belirleyen İlker Meral çok tartışılmıştı...

MAKSİMUM YAŞ SINIRI 45

Bu karşılaşmanın ardından son 3 haftada görevlendirilmeyen hakemin adının listede bulunmaması sonrasında TFF'nin de İlker Meral'ın kariyerine son verdiği gözler önüne serildi. Klasman hakemliğine düşen 12 Kasım 1971 doğumlu Meral, burada maksimum yaş sınırı 45 olduğu için hakemliğe devam edemeyecek.

"YANILDIM, ÜZGÜNÜM"

Verdiği hatalı kararla Kasımpaşa'nın galibiyetini engelleyen hakem Meral, ­hatası sonrası, "Webo kafayı vurduktan sonra top Omeruo'nun yüzüne çarptı. Bulunduğum açıdan topun oyuncunun eline temas ettiğini zannettim. Ancak yanıldım, üzgünüm" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...