Pereira, yıldız oyuncuyu yönetime şikayet etti

Düzenleyen:
Pereira, yıldız oyuncuyu yönetime şikayet etti

SPOR Haberleri

Portekizli Teknik Direktör Vitör Pereira, Robin van Persie'nin düzene uymadığı ve takımın otoritesini sarstığı raporunu yönetime bildirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Robin Van Persie arasındaki sorun bir türlü çözülmüyor. Portekizli teknik adam, Hollandalı yıldızın düzene uymadığı ve otoritesini sarstığı raporunu yönetime bildirdi.

TAKIM ÇALIŞMALARINA KATILMIYOR

Yönetime sunduğu raporda oyuncunun üst düzey olduğunu ve bu yetenekten yararlanmak istediğini ifade eden Portekizli hoca, ancak sisteme ve düzene uymadığı için bu futbolcunun otoritesini sarstığını, takım çalışmalarına katılmaması ve takımla hareket etmemesi durumunda kadrosunda tutmak istemediğini belirtti.

DÜZELİRSE KALIR

Milliyet Gazetesinin haberine göre; Pereira, bunlar sağlandığı taktirde futbolcuyla devam edeceğinin altını çizdi.

Pereira, "Antrenmana çıkmadan maç oynamak istiyor" dedi. Yönetim de bu gelişme üzerine Hollandalı futbolcuyla görüşerek Pereira'nın kurallarına uymasını istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...