Hedef Fener değil şampiyonluk

Düzenleyen:
Hedef Fener değil şampiyonluk

SPOR Haberleri

Derbilerin taraftar için ne kadar önemli olduğunu bildiğini dile getiren Hollandalı teknik adam, “Hedefimiz F.Bahçe’yi evinde yenmek değil şampiyon olmak. Bunu başarırsak taraftar bana ‘Riekerink Bey’ desin” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Transferden, ligdeki hedeflerine varıncaya kadar samimi açıklamalar yapan Hollandalının sözleri şöyle: “Karabükspor maçında iyi oynamadığımızın farkındayız. Her şeyi en iyi şekilde oyuncularımıza aktarıyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak. Maç maç gidiyoruz... Yönetimle yaptığımız toplantı, düne özel değil. Teknik heyet ve yönetim olarak iyi çalışıyoruz… Hâlâ bir ön libero arayışımız var. Diğer pozisyonlar için de opsiyonlar var. Artık son günler. Takımın işine yarayacak biri çıkarsa, buna açığız. Kulübün durumunu unutmamak lazım. Diarra listemizde ama alternatiflerimiz de var …”
Linnes’i ittim çünkü… 
“Cavanda sakatlık geçirdi, her gün daha iyiye gidiyor. Akhisar maçında olması imkânsız. Serdar’a gelince, o da sakatlıktan döndü, belli bir program içerisinde gidiyoruz. Seviye olarak takıma yaklaşıyor, sonrası seçime kalıyor. Martin Linnes’in bu zaman kadar performansından memnunum. Profesyonel bir oyuncu. Kişiliği de iyi ve takım oyuncusu. Her zaman elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncu. Son maçta kötü başladı. Martin’i biraz itmeniz ve uyandırmanız gerekiyor. Ben de su molasında bunu yaptım. Ondan beklentim daha fazla. Onu uyandırma amacındaydım. Kesinlikle, ‘Sen kötüsün’ gibi bir şey değildi, yanlış anlaşıldım. Sonra değiştirme kararı aldık, kendisiyle konuştum…”
Vazgeçilmez oyuncu yok
“Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir. Her oyuncu değiştirilebilir. Selçuk İnan takımın kaptanı. Selçuk bizim için önemli bir oyuncu, en başta kaptanımız. Selçuk bana çok yardımcı oluyor, takım için önemi büyük… Derbilerin taraftar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe'yi Kadıköy’de tabii ki yenmek isteriz. Hedefimiz her zaman galip gelmek. Ama ana hedefimiz ligde şampiyon olmak.Fenerbahçe maçının ne kadar önemli olduğunu kupa finalinde gördük. Sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı değil her takımı yenmeye çalışacağız. Taraftarın bana ‘Riekerink Bey’ demesi hoşuma gidiyor beni sevdiklerini söylüyorlar ama bence şampiyon olduğumuzda ‘bey’ diyelim…” 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...