Advocaat sistemi buldu

Advocaat sistemi buldu

SPOR Haberleri

“Doğru sistemi bulana kadar her oyuncuyu deneyeceğim” diyen Hollandalı çalıştırıcı, geçen hafta Kasımpaşa karşısında farklı kazanan kadroyu dün Gaziantepspor karşısında da bozmadı

Doğru sistemi bulana kadar her oyuncuyu deneyeceğim" diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kasımpaşa maçını 5 golle kazanan kadroyu dün gece de sahaya sürerek, uzun zamandır aradığı 11'i bulduğunu gösterdi. Kalede Volkan Demirel'i oynatan Hollandalı teknik adam, savunma dörtlüsünü Gregory Van der Wiel, Simon Kjaer, Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'dan kurdu. Sarı-lacivertlilerde orta saha üçlüsü Mehmet Topal, Ozan Tufan ve Josef de Souza'dan oluştu. Forvet üçlüsünün kenarlarında Volkan Şen ile Jeremain Lens forma giyerken, ileri uçta son haftanın formda ismi Emmanuel Emenike, şans buldu.

VAN PERSİE LOCAYA
Bu arada Advocaat, vatandaşı Robin van Persie'yi geçen hafta olduğu gibi yine maç kadrosuna almadı. Hollandalı futbolcu, karşılaşmayı ailesi ile birlikte Kadıköy'deki locasından izledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...