Kafaya dank etti

Düzenleyen:
Kafaya dank etti

SPOR Haberleri

Advocaat’ın göreve gelmesiyle eski günlerinden görüntüler sergilemeye başlayan Nijeryalı futbolcu, “Bana verilen fırsatı en iyi şekilde kullanacağım. Çok daha iyi olacağım” dedi

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin iki kez transfer ettiği geçen sezon ise kiralık gönderdiği Emmanuel Emenike, Dirk Advocaat’ın göreve gelmesiyle adeta yeniden doğdu. Vitor Pereira’nın ilk döneminde takımda istemediği, bu sezon ise kalmasına mecburen razı olduğu Nijeryalı golcü, Advocaat ile kendini buldu. Forma giydiği 9 maçta 5 gol, 2 asistle oynayan Emenike, “Ayrı kaldığım dönemde Fenerbahçe’nin kıymetini çok daha iyi anladım. Taraftarla kırgın ayrılmıştım ama dersimi aldım. Bana verilen imkânların kıymetini biliyorum ve bunun karşılığını vermeye de kararlıyım. Sezona iyi başladım ama adı üzerinde bu daha başlangıç. Çok daha iyi olacağım ve çok daha fazlasını yapacağım” dedi.
Huzuru buldum
Dirk Advocaat’a övgüler yağdıran Emenike, “O çok tecrübeli bir hoca. Beni gerçekten iyi anlıyor” derken alışık olduğu mevkide oynamanın da performansında önemli etkisi olduğunu ifade etti. Kanatta oynamaktan hoşlanmadığını dile getiren Emenike, “Tabii ki ben de her futbolcu gibi verilen görevleri yerine getirmek için elimden geleni yapıyorum ama kanatta oynadığımda zorlanıyorum. İstediklerimi gerçekleştiremeyince de üzülüyorum” diye konuştu. Özel hayatını düzene sokmasının formunun artmasında etkisi olduğunu söyleyen Nijeryalı, “Nişanlandım ve çok mutluyum. Bu durum sahaya da olumlu yansıyor. Kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum. Ekstra idmanlar yapıyorum. Doğru yolda ilerlediğimi hissediyorum” açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...