Kiev hapsi!

Düzenleyen:
Kiev hapsi!

SPOR Haberleri

Ölçü; Karabük maçının ilk yarım, Galatasaray derbisinin son yarım saatlik oyunu. Önde baskı, oyuna hükmetme, sağlı sollu bindirme

Beşiktaş 2-0’dan çevirdiği ve 2-2’ye getirdiği Galatasaray  derbisini geride bıraktı, yarınki Dinamo Kiev maçına odaklandı. Şampiyonlar Ligi’ne Benfica beraberliği ile başlayan Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş’in kafasındaki plan belli oldu. Öncelikli hedef olarak gruptan çıkmayı planlayan başarılı teknik adam bu sebeple de iç saha maçlarının öneminin farkında. Beşiktaş’ın Dinamo Kiev’i devirme planında 2 maçın yarım saatlik dilimi örnek teşkil ediyor. Birisi Karabük ile Vodafone Arena’da oynanan ve 3-1 sona eren maçın ilk yarım saati… Diğeri ise Galatasaray derbisinin son yarım saatlik dilimi. Peki bu iki maçın ortak özelliği neler?
Defansın dikkati de çekildi
İki maçta da siyah-beyazlılar rakibe karşı baskı kurmuş, oyunu rakip alana yıkmış sağlı sollu bindirmelerle rakibi bunaltmıştı. Ve zaten bu baskı sonucunda da siyah-beyazlılar 2’şer gol bulmuştu. Dinamo Kiev’e karşı da benzer bir taktik uygulanacak. Taraftar desteğiyle rakip baskı altına alınacak, blok halinde ileri çıkılıp rakip kendi sahasına hapsedilecek. Özellikle de Caner Erkin’in kanattaki etkinliğinden faydalanılacak. Ve Güneş’ten uyarı da var… Kanat oyuncuları ve ortadakiler riske girmeden garanti paslar atacak ki geri dönüşler de problem yaşanmasın. Skor üstünlüğü ele alınırsa kontrollü bir futbol sergilenecek. 

Aboubakar’a  Milli davet
Beşiktaş’ın 1 yıllığına kiraladığı ve sezon sonunda bonservisini alacağı Aboubakar ülkesi Kamerun’un Cezayir ile oynayacağı maçın aday kadrosuna davet edildi… Dünya Kupası Afrika elemeleri mücadelesi 9 Ekim’de Cezayir’de.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...