Şenol Güneş ikinci yarıda fizik gücü eksikliği yaşadıklarını söyledi

Düzenleyen:
Şenol Güneş ikinci yarıda fizik gücü eksikliği yaşadıklarını söyledi

SPOR Haberleri

“İkinci golü bulsak sonuç farklı olurdu. Yediğimiz golden sonraki fiziki ve moral düşüşümüz iki puana mâl oldu”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonunda üzgün olduklarını söylerken, “Yediğimiz golde faul yoktu, devamında da sonradan oyuna giren oyuncuyu markajda unuttuk, çok basit bir gol yedik. Gole kadar önde baskı yaptık ve rakibin çıkmasına izin vermedik. Golü yedikten sonra kontrolü kaybettik ve rakip öne çıkmaya başladı” sözlerini kullandı. “1-0'dan sonra golü bulup maçı koparabilirdik, golü bulamayınca rakip direncini korudu” vurgusu yapan Güneş, “Fizik ve moral olarak oyundan düştük. Hatalarımız az, doğrularımız fazlaydı ama golden sonra biraz sırıttı hatalarımız” şeklinde konuştu.

Yarış devam ediyor

Güneş şöyle devam etti: Değişikliği daha önce yapmadım çünkü oyun zaten lehimizeydi. 2. golü bulabilirdik, bulsak oyun değişirdi. Bizim taşıyabileceğimiz bir maçtı. Golden sonraki düşüş 2 puana mâl oldu. Kazanmak için sahaya çıktık ama olmadı. Yarış devam ediyor… "104 kilometre koşmak Şampiyonlar Ligi için yeterli mi?" sorusuna, “Benim için koşu mesafesi hiç önemli değil. Hakem de koşuyor” cevabı veren Şenol Hoca, “Yarın (bugün) antrenmana başlıyoruz, yetişebilirsek işte gidip Rize'de maç yapacağız" diyerek fikstür için TFF’ye yine gönderme yaptı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...