Tılsım bozuldu

Düzenleyen:
Tılsım bozuldu

SPOR Haberleri

Zürih’e deplasmanda direnemeyen temsilcimiz ve hocası namağlup unvanını İsviçre’de bıraktı

Osmanlıspor ve Mustafa Reşit Akçay yenilgiyle tanıştı. UEFA Avrupa Ligi L Grubu ikinci hafta mücadelesinde İsviçre temsilcisi Zürih ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Avrupa kupalarında Osmanlıspor’un 7, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın ise 19 maçlık yenilmezlik serisi sona ermiş oldu. Maça ev sahibi ekip hızlı başladı.  Schönbachler’in 9. dakikadaki yerden köşeye şutunu Karcemarskas çıkardı. Vrsajevic’in 25’te Schönbachler’i ceza sahası içinde düşürmesiyle hakem penaltı kararı verdi. Cavusevic’in kullandığı penaltıyı Karcemarskas kurtardı. İlk yarının golsüz sona ermesi beklenirken 45+1’de ev sahibi takım öne geçti. 
Maher eşitledi ama...
Schönbachler’in şutunda Aykut Demir’e de çarpan top kaleciyi şaşırttı ve ağlara gitti: 1-0. Mor-sarılılar eşitlik sayısını 73’te buldu. Oyuna 67’de giren Aminu Umar sağ kanattan topu ceza sahasına yerden gönderdi, penaltı noktasının hemen sağında topla buluşan Adam Maher bekletmeden şutunu çekti ve fileleri havalandırdı: 1-1.  Zürih bu gole 6 dakika sonra cevap verdi. Winter ceza sahası içine ortasını gönderdi, kalenin hemen önünde Karcemarskas’tan önce Cavusevic topa kafa vuruşunu yaparak takımını yeniden öne geçirdi: 2-1. Kalan dakikalarda temsilcimizin çabası sonucu değiştiremedi ve karşılaşmayı Zürih 2-1 kazandı. Osmanlıspor gruptaki 3. maçında 20 Ekim Perşembe günü Ankara’da İspanyol takımı Villareal’i misafir edecek

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...