Advocaat'ın keyfi yerinde

Advocaat'ın keyfi yerinde

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 1-0'lik Feyenoord galibiyetiyle Avrupa Ligi'nde liderlik koltuğuna oturması teknik direktör Advocaat'ın keyfini yerine getirdi..

Feyenoord maçı öncesi kendisine sistem eleştirilerinde bulunan gazetecilere, "Şimdi sizin için her şey tamam mı?" diye soran Advocaat, "Takım çok iyiydi tebrikler" yanıtını alınca, "Takım iyiydi yani ben değildim" sözleriyle espriyi patlattı. Bir anda herkesi kahkahaya boğan Hollandalı teknik adam, "Şaka bir yana takımın performansı gerçekten gün geçtikçe iyiye gidiyor. Bu elbette beni çok memnun ediyor. Ama şunu unutmayın, bizim daha yolumuz var" ifadelerini kullandı. Hollandalının yardımcıları Mario Been ve Cor Pot da takımın istedikleri şeyleri yapabildiğine dikkat çekerek kısa sürede iyi seviyeye geldiklerinin altını çizdiler.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...