Trabzonspor'da 10 milyon TL’lik motivasyon

Trabzonspor'da 10 milyon TL’lik motivasyon

SPOR Haberleri

Süper Lig’de kötü gidişe dur demek isteyen Trabzon’da ilk adım yönetimden geldi. Alacakları erken yatan futbolcuların yüzü gülerken, Yanal, “Şimdi sıra bizde” dedi

Trabzonspor yönetimi Akhisar Belediye maçı öncesi oyuncuların moralini artırmak için henüz günü gelmemesine rağmen bu ayki alacakları olan toplam 10 milyon TL'yi hesaplarına yatırdı. Erken gelen bu ödeme karşısında bir hayli şaşıran futbolculara teknik direktör Ersun Yanal, "Yönetim sezon başında verdiği tüm sözleri yerine getiriyor. Şimdi sıra sizde. Hem taraftarlarımızın hem de yönetimin yüzünü güldürün" dedi ve oyuncularından jeste galibiyetle karşılık vermelerini istedi. Geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 4 yenilgi alan bordomavililer son hafta Karabük'e 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

Onazi'ye özel görev
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, antrenmanda özel bir görüşme yaptığı Onazi'ye, ekstra sorumluluklar verdi. Son iki haftada yedek kulübesinde oturan Nijeryalı, Akhisar maçının kilit isimlerinden bir tanesi olmaya hazırlanıyor. Yanal, Dünya Kupası elemelerinde ülkesinin, Zambiya'yı 2-1 yendiği maçta başarılı bir performans ortaya koyan Onazi'yi orta sahada kilit adam olarak görevlendirecek.

Taraftardan tam destek
Trabzonspor Taraftar Dernekleri, Akhisar maçı öncesinde takıma destek çağrısı yaptı. Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt yaptığı açıklamada, "Akhisar maçında takımın en büyük gücünün taraftar olduğunu göstereceğiz. Gelinen noktada büyük sevinçler ve üzüntüler yaşadığımız Avni Aker'e veda edeceğiz. Bu geçiş sürecini en iyi şekilde atlakmak için hepimize önemli görevler düşüyor" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...