HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Escriba: Gollü bir maç olursa sürpriz olur

Düzenleyen: /
Escriba: Gollü bir maç olursa sürpriz olur
Escriba, Haber

SPOR Haberleri

Villarreal Teknik Direktörü Fran Escriba, Osmanlıspor maçıyla ilgili olarak, “Gollü bir maç olursa bizim için sürpriz olur. İki takımda dengeli oynadığı için söylüyorum bunu. Osmanlıspor’un şansını da içerideki maçlarda kuvvetli olduğu için yüksek olduğunu düşünüyorum” dedi.

Villarreal Teknik Direktörü Escriba ve kaleci Andres Fernandez, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın karşılaşacakları Başkent temsilcisi Osmanlıspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Escriba, Osmanlıspor’un zorlu bir takım olduğunu bildiklerini belirterek, “İzledik ve ne yaptıklarını gördük. Zor bir ekibe karşı iyi bir maç çıkarmak istiyoruz. Yarın umarım bunu başarırız. Osmanlıspor’u izlediğim zaman gördüğüm özellikle hücum bölgesinde gerçekten hızlı ve iyi oyuncuları var. Bir tane de uzun boylu forveti var. Stoperleri de duran toplarda ileri çıkıyor ve etkililer. Duran toplarda ve kontrataklara karşı özelikle önlem almamız ve iyi oynamamız gerekiyor” diye konuştu. 
Antrenman yapmadan Osmanlıspor maçına çıkacaklarının hatırlatılması üzerine Escriba, “İspanyadan Ankara’ya uzun bir yolculukla geldik. Daha sonra havaalanından da otele geliyorsunuz. Otelden de stada 50 dakika uzaklık olduğunu söylediler. Biz bu çalışmayı yapmak yerine dinlenmeyi seçtik. Futbolcularımızla dinlenmeyi tercih ettik” şeklinde konuştu. 
“Türkiye gelme konusunda hiçbir endişemiz olmadı” 
“Türkiye’de son zamanlarda yaşanan terör saldırıları nedeniyle Ankara’ya gelmekte tereddüt ettiniz mi?" yönündeki soruya Escriba, “Bu konuyla ilgili en ufak bir sıkıntımız olmadı. Hiçbir endişemiz olmadı, korkumuz da yok. Gayet iyi karşılandık bu konuda hiçbir sıkıntımız yok” cevabını verdi. 
“Osmanlıspor’un şansının içerideki maçlarda kuvvetli olduğu için yüksek olduğunu düşünüyorum” 
Escriba, “Osmanlıspor liginde kaybetmedi biz de kaybetmedik. Osmanlıspor az gol yiyen bir takım biz de az gol yiyen bir takımız. Bunlara baktığımız zaman dengeli iki takımın maçı olacak gibi gözüküyor. Gollü bir maç olursa bizim için sürpriz olur. İki takım da dengeli oynadığı için söylüyorum bunu. Güzel bir maç bizi bekliyor. Osmanlıspor’un şansını da içerideki maçlarda kuvvetli olduğu için yüksek olduğunu düşünüyorum” dedi. 
Fernandez: “Zor bir maç yarın bizi bekliyor” 
Kaleci Andres Fernandez ise Osmanlıspor ile yarın zor ve karmaşık bir maç oynayacaklarına dikkat çekerek, “Hocamız Osmanlıspor’un görüntülerini gösterdi bize. Nasıl oynadığıyla ilgili bilgimiz ve fikrimiz var. Evinde iyi oynayan ve hızlı atağa çıkan bir ekip. Onunla ilgili önlemlerimizi aldık. Zor bir maç yarın bizi bekliyor" ifadelerini kullandı. 
Takım olarak sezon başından itibaren çok iyi giden çizgilerinin olduklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini belirten Fernandez, “Hem ligde hem Avrupa liginde şu ana kadar iyi maçlar çıkardık ve yenilmedik. Biz bunu devam ettirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...