HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Üzülmez: Sıkıntı yaşıyoruz

Düzenleyen: /
Üzülmez: Sıkıntı yaşıyoruz
İbrahim Üzülmez, Haber

SPOR Haberleri

Süper Lig’in 8. haftasında Çaykur Rizespor’a karşı 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği’nin teknik patronu İbrahim Üzülmez, maç sonrası değerlendirlemerde bulundu.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, gol pozisyonlarını değerlendirme noktasında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Bizim açımızdan ilk yarı hiçbir şey yapamadık. Saha içinde istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Oyunsal ve mücadele anlamında sıkıntılı bir ilk yarı oldu. Bu görüntü bize yakışmadı. Ne oluyorsa ikinci yarı farklı bir kimlikle ortaya çıktık. İkinci yarı farklı bir Gençlerbirliği vardı. İlk 45 dakikayı böyle heba etmememiz gerekiyordu. Geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında olduğu gibi bu hafta da tek kale şeklinde geçen bir maç oldu. Gol pozisyonları değerlendirme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Pozisyon üretmekte sıkıntı yaşamazken gol atmakta sıkıntı yaşıyoruz. Bu hataları yapınca kaybediyorsunuz. Kazanamıyorsunuz. Daha iyisini yapmamız için mücadele etmemiz gerekiyor. İkinci yarıda ortaya koyduğumuz mücadelenin üzerine çıkabileceğimiz konusunda tereddütlerim var” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...