HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Premier Lig'de zor günler!

Düzenleyen: /
Premier Lig'de zor günler!
Premier Lig, Guardiola, , Haber

SPOR Haberleri

Manchester United'ın forveti Zlatan İbrahimoviç ile Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Premier Lig'de zor günler geçiriyor. Guardiola, 2008-2009 sezonundan bu yana ilk kez üst üste 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. İbrahimoviç ise 6 yıl aradan sonra ilk kez 5 maçtır gol atamıyor.

Manchester City'nin başındaki ilk 10 maçının tamamını kazanan Pep Guardiola zorlu bir dönemden geçiyor. Zira son Southampton beraberliğiyle Guardiola ve City'nin galibiyet özlemi 5 maça çıktı. Guardiola son kez üst üste 5 maçta galibiyet yüzü göremediğinde, 2008-2009 sezonunda Barcelona'nın başındaki ilk yılını geçiriyordu. Ancak başarılı menajer endişeli değil. Kötü gidişin nedenlerini, futbolcularıyla yaptığı toplantıda konuştuklarını söyleyen Guardiola "Bu da futbolun bir parçası. Durumu en kısa sürede düzeltmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Premier Lig'de sorunlu günler geçiren tek isim Guardiola değil. Zlatan İbrahimoviç de büyük umutlarla transfer olduğu Manchester United'da son 5 maçtır gole hasret kaldı. İbrahimoviç son olarak 2010-2011 sezonunda Milan formasını giyerken üst üste 5 maçta gol atamamıştı. Ancak daha sonra toparlanan yıldız oyuncu, Milan'ın o sezon şampiyonluğa ulaşmasında önemli pay sahibi olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...