HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi
Galatasaray, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında karşılaşan Galatasaray ile Trabzonspor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, hem Galatasaray'ın hem de Trabzonspor'un, maçtaki saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat gerekçeleriyle PFDK'ya gönderildikleri belirtildi.
Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği müsabakasında konuk ekibin, 7 futbolcusunun sarı kart görmesinden dolayı takım halinde sportmenliğe aykırı hareketten, Kardemir Karabükspor-Medipol Başakşehir ile Atiker Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmalarında da ev sahibi takımların çirkin ve kötü tezahürattan dolayı disipline gönderildikleri ifade edildi.
Öte yandan, Beşiktaş-Antalyaspor maçında konuk ekip futbolcusu Diego Oliveira'nın hakaretten dolayı, yine konuk ekibin antrenörü Mehmet Bülent Albayrak'ın ise sportmenliğe aykırı hareket gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildikleri paylaşıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...