HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Dolarlarımı devletim benden alsın'

Düzenleyen: /
'Dolarlarımı devletim benden alsın'
Osmanlıspor, Karabükspor, Mustafa Reşit Akçay , Haber

SPOR Haberleri

Osmanlıspor'un Karabükspor'u 2-1 yendiği maçın ardından konuşan tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dövizinizi bozdurun" çağrısına destek olan Akçay, "Bütün siyasetçilerden özür dileyerek, 20 bin dolarımı devletim benden alsın. Helali hoş olsun" diye konuştu.

ERDOĞAN'IN ÇAĞRISINA DESTEK!

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Karabükspor'u 2-1 yendikleri maçtan sonra Türkiye gündemine dair kısa bir açıklamada bulundu.

Akçay, doların yükselişi ve Cumhurbaşkanı Erdıoğan'ın "dövizinizi bozdurun" çağrısına destek oldu. Başarılı teknik adam şu ifadeleri kullandı;

"Bütün siyasetçilerden özür dileyerek, benden 20 bin dolar devletim benden alsın. Helali hoş olsun. Devletim vergi dairesinden bir adamı yollasın. Ben de ödeyeyim, paramı vereyim, helali hoş olsun. Devletim bu parayı 10 yıl sonra bana mı yoksa çocuklarıma mı öder fark etmez. Bu nezaketsizlik olarak algılanmasın"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...