Eren Derdiyok uzatmada girdi

Eren Derdiyok uzatmada girdi

SPOR Haberleri

Bursa sonrası dün de Kasımpaşa maçına kulübede başlayan 11’in değişmezi Eren, oyuna 90+1’de girdi

Galatasaray'ın ligde oynadığı ilk 11 maçın değişmez ismi olan Eren Derdiyok, Bursaspor maçının ardından Kasımpaşa müsabakasına da yedekler arasında başladı. Eren, ligdeki ilk 11 maçın tamamının başlangıç kadrosunda bulunmuştu. Dün Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın yedek kulübesindeki ısıtıcıların altında Riekerink'in kendisini çağırmasını bekleyen Eren, 90+1. dakikada Podolski'nin yerine oyuna dahil oldu. Bu arada cumartesi günü yapılan son taktik çalışmada belinde ağrı hisseden Sinan Gümüş'ün yanı sıra Chedjou ve Tolga Ciğerci kadroda yer almadı.

BEYOĞLU ÇIKARMASI!
Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümü dolduran Galatasaraylı taraftarlar, maç öncesi İstiklal Caddesi'nde toplandı ve stada yürüyerek gitti. Bin 500 taraftar, "Beyoğlu Cimbombom'undur" diyerek Kasımpaşalılar'a göndermede bulundu. Ev sahibi taraftarların ilgi göstermediği karşılaşmada Galatasaraylılar'ın sesi daha çok duyuldu.

SERDAR AZİZ YİNE SARARDI
Ligde 3 haftadır ilk 11'de sahaya çıkan Serdar Aziz maçın 7. dakikasında Adem Büyük'e yaptığı faul üzerine sarı kart gördü. Üst üste üçüncü sarı kartını görüp sınıra gelen Serdar, 53. dakikada hava topunu Adem Büyük'e kaptırıp gol atağının başlamasına engel olamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...