HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor yeni bir sayfa açmak istiyor

Düzenleyen:
Trabzonspor yeni bir sayfa açmak istiyor
Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

Bu sezon üst üste iki maç kazanamayan bordo-mavililer önce Kayseri’yi ardından Adana’yı devirmek üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor

Tarihinin en kötü dönemlerini geçiren Trabzonspor bugün Kayserispor deplasmanında. Geçen hafta 10 kişi kalan G.Birliği’ni yenemeyen ve eleştirilerin hedefi olan bordo-mavililerde bugünkü maç çok kritik. Her anlamda. Taraftarın sabrı kalmadı, yönetim hocanın arkasında daha fazla duramaz oldu. Ve muhtemel bir yenilgi ve puan kaybı istenmese de “operasyon” ihtimalini güçlendiriyor. Teknik Direktör Ersun Yanal ve ekibi ise bu sezon hiç yaşamadığı bir şeyi yaşamak istiyor. O da üst üste iki maçtan galibiyetle ayrılmak. Önce bugün Kayseri, haftaya da Adanaspor.

25-12 Trabzonspor üstün

Plan ve düşünce böyle uygulama nasıl olacak onu bu akşam göreceğiz. Kadro düzenine baktığımızda ise Trabzonspor’da Ogenyi Onazi kart cezalısı. Gençlerbirliği maçında cezaları nedeniyle forma giyemeyen Mehmet Ekici ile Okay Yokuşlu ise takıma dönüyor. Sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş ve Castillo ise bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek isimler. Bu arada iki takım arasında bugüne kadar oynanan 46 maçta Trabzon’un 25, Kayseri’nin ise 12 galibiyeti bulunuyor.

Trabzonspor yeni bir sayfa açmak istiyor

Kart sınırında 4 isim var

Trabzonspor’un bugünkü Kayserispor maçı öncesi 4 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. 3’er sarı kartı bulunan Durica, Bero, Aytaç ve Zeki, sarı kart görmeleri durumunda ligin 14’üncü haftasında Trabzonspor’da oynanacak Adanaspor maçında cezalı duruma düşecekler. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...