HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ın gözü bu maçta

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın gözü bu maçta
Beşiktaş, Benfica, Napoli , Haber

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın bir üst tura çıkıp çıkmayacağını belirleyecek olan Benfica - Napoli maçı, bu akşam 22.45'te başlayacak. Beşiktaşlı taraftarların gözü kulağı bu karşılaşmada olacak.

Şampiyonlar Ligi’nde B Grubu’nda yer alan Beşiktaş’ın rakipleri Benfica ve Napoli, Portekiz’de karşı karşıya gelecek. Çekişmeli geçmesi beklenen mücadele Beşiktaş’ın kaderini de belirleyecek. Beşiktaş’ın olası puan kaybında Benfica – Napoli maçının sonucu büyük önem kazanacak. Benfica Napoli canlı yayın Tivibu Spor 3 ile izlenebilecek. Bu önemli maç öncesi Napoli ve Benfica’nın grupta 8 puanı bulunuyor. Beşiktaş’ın puanı ise 7.

BENFİCA NAPOLİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Benfica – Napoli Şampiyonlar Ligi B Grubu son hafta maçı Portekiz’deki ünlü Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmada İspanyol hakem Mateu Lahoz düdük çalacak. Tivibu Spor 3 canlı yayın ile izlenebilecek Benfica Napoli maçı 6 Aralık Salı akşamı TSİ ile saat 22:45’te ekranlara gelecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...