Tartışmaların odağındaki isim Enes Ünal

Düzenleyen:
Tartışmaların odağındaki isim Enes Ünal

SPOR Haberleri

Hollanda Ligi'nin 23. haftasındaki Twente ile Heerenveen arasında oynanan maç tartışmalı kararlara sahne oldu. Lehine verilen ve verilmeyen penaltı kararlarıyla milli futbolcu Enes Ünal, tartışmaların odağındaydı.

Hollanda Ligi'nin 23. haftasında Twente, Heerenveen'i konuk etti. Enes Ünal, takımına kazandırdığı penaltıyla Twente'ye galibiyeti getirdi.

İkinci yarıda milli futbolcu, rakip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yere düştü.

Maçın Türk asıllı hakemi Serdar Gözübüyük, penaltı noktasını işaret etti. Twente maçı Klich'in golüyle 1-0 kazandı.

Karşılaşmanın ardından 19 yaşındaki forvet, penaltı pozisyonunu değerlendirdi. Enes "Fotoğraflara bakınca bir temas olmadığı anlaşılıyor. Hakem penaltıyı verdi. Eğer o anda bana bir temas olmadığına emin olsaydım hakeme penaltısını iptal ettirirdim. Her şey çok hızlı gelişti. Oraya penaltı almaya gittim ve aldım. Eğer penaltı değilse özür dilerim" dedi.

Aynı maçta milli futbolcunun, ilk yarıda yerde kaldığı ancak hakemin devam kararı verdiği bu pozisyon da tartışmalara neden oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...