HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Moussa Sow: 'Toparlanmaktan başka çare yok'

Düzenleyen: /
Moussa Sow: 'Toparlanmaktan başka çare yok'
Sow, , Haber

SPOR Haberleri

"TOPARLANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK" 'dan açıklamalar...

Fenerbahçeli Moussa Sow, 1-1 biten ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikleri Krasnodar maçının ardından yaptığı açıklamada çok üzgün olduklarını söyledi.

Taraftarlardan da özür dileyen Sow "Gerçekten herkes büyük üzüntü yaşıyor. Turu çok istiyorduk. İyi de başladık, iyi işler yaptığımız anlar da oldu. Çok pozisyon ürettik ama ben de girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedim. Kazanmak istiyorduk. Kazanmamızın zorunlu olduğu bir maçtı. Bu skorda benim de sorumluluğum var. Girdiğim pozisyonları gole çeviremedim. Taraftarlarımızdan özür diliyorum etkili olamadığım için. Şu anda önümüze bakıp toparlanmaktan başka çaremiz yok. Bugün eksik olan goldü, başka bir şey söyleyemeyiz" dedi.

"KONUŞMAK SON DERECE ZOR"
İkinci yarıda sakatlanan Volkan Demirel'in yerine giren kaleci Fabiano da "Böyle skorların ardından konuşmak son derece zordur. Bizi tur getirecek iyi skorla ayrılmak istiyorduk ama başaramadık. Tüm takım çok üzgün durumda. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, çok istedik ama olmadı. Futbolda böyle akşamlar da var. Beklentimiz galibiyetti, taraftarlarımza armağan etmek istiyorduk. Şu an hala iki kulvarda mücadelemizi sürdürüyoruz. Kafamızı kaldırmalıyız, önümüze bakmalıyız. İki kulvarda da şampiyonluğa ulaşma şansımız var" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...