HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kadıköy'de tribünlerden sert tepki: Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon

Düzenleyen:
Kadıköy'de tribünlerden sert tepki: Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon
Fenerbahçe, Protesto, Ali Koç, , Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe taraftarları Krasnodar maçının son bölümlerinde yönetimi istifaya çağırırken, başkan adaylığını açıklayan Ali Koç'a tezahürat yaptı.

Kadıköy'de Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda eden Fenerbahçe'de maçın son dakikalarında tribünler karıştı.

Sarı lacivertli taraftarlar karşılaşmanın son 10 dakikasında skor 1-1 devam ederken ve takımın ortaya koyduğu futbola tepki göstererek "Yönetim istifa" sesleriyle protesto etmeye başladı.

Taraftarlar "yönetim istifa" tezahüratlarının ardından alkışlı protestoya geçti. Yönetim dışında protestolardan nasibini alan bazı futbolcular da oldu. Sakatlanarak maçı tamamlayamayan Volkan Demirel de yoğun tepkilere maruz kaldı.

Kadıköy'de tribünlerden sert tepki: Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon

"ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON"

Fenerbahçe - Krasnodar maçının son dakikalarına doğru başkan Aziz Yıldırım'ın oturduğu tribünün yakınındaki taraftarlar, Aziz Yıldırım'a dönerek 'istifa' diye bağırarak protesto alkışı yaptı.

Bu sırada bir grup taraftar 'Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon' tezahüratında bulundu. Locasında maçı izleyen Koç ise taraftarlara eliyle sakin olmaları yönünde işaretlerde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...