HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Onazi’den Çin planına veto

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Onazi’den Çin planına veto
Onazi, Haber

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor’un Nijeryalı futbolcusunu, menajerleri Çin’e götürmek istedi. Bordo-mavili kulüp kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını belirtirken, Onazi’nin kararının ise Trabzonspor’da kalmaktan yana olduğu vurgulandı

Trabzonspor'un sezon başında Lazio'dan transfer ettiği Ogenyi Onazi, eski kulübüyle alacaklarının ödenmemesinden dolayı FIFA'lık oldu. Lazio'yu FIFA'ya şikayet eden Onazi'nin 300 bin Euro civarında alacağı olduğu öğrenildi. Bu arada bordo-mavili takımda son dönemde başarılı bir performans sergileyen Onazi için menajerleri harekete geçti. Nijeryalı oyuncuyu Çin'e getirerek, önemli rakamlar kazandırmayı vaat eden menajerleri, bu noktadaki girişimlerini sürdürürken, Trabzonspor ise kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını belirtti. Onazi'nin ise Trabzon'da kalmaktan yana olduğu ve "Burada ücretimi alıyorum. Keyfim yerinde ve iyi bir takımımız var. Şampiyonluk yaşamak istiyorum" dediği öğrenildi. Ancak teklifin resmileşmesi durumunda hem Trabzonspor'un hem de Onazi'nun durumu bir kez daha değerlendirmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...