HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Advocaat çıldırdı

Düzenleyen: /
Advocaat çıldırdı
Dirk Advocaat, Haber

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin teknik patronu, “Eğer 1 oyuncum beni istemezse yarın buradan giderim” tepkisi gösterdi

Maç sonrası basın toplantısına Dirk Advocaat’ın sinirli tavırları damga vurdu. “Zor bir dönemden geçiyoruz. Oyuncularımın gayretinden şikayet edemem, ama bu seviyede sadece mücadele, gayret yetmiyor. Özgüveni kazanmanın tek yolu maçlardan galibiyetle ayrılmaktır. Sadece çalışmak yetmiyor, çok daha iyisini yapmalıyız” diyen Advocaat, “Alper yorgundu bu yüzden çıktı. Josef’in kafa gollerinde daha etkili olabileceğini düşünerek bu değişikliği yaptık. Takımı bu duruma getiren bizleriz. Bu durumundan çıkaracaklar da bizleriz. Hepimiz olgun insanlarız. Sorumluluğumuzu biliyoruz” sözlerini kullandı. 
Otobüse gidip sorun
Basın mensupları sorularını sormaya başlayınca ortam gerildi. Advocaat, “Gazetelerde futbolcular Aykut Kocaman’ı istiyor, sizi istemiyor” haberleri çıkıyor sorusuna öfke saçarken, “Bu tarz soruları yönetime sormanız gerekiyor. Bana sormayın. Ama tek bir şey var, bu kararı basın vermez. Ben ya da yönetim veririm. Eğer siz büyük bir adamsanız bu soruyu otobüse gidin ve oyunculara sorun başka bir hocayı istiyorlar mı diye... Eğer 1 oyuncu bile başka bir hocayı isterse, bunu söylerse ben yarın buradan ayrılırım” tepkisinde bulundu. 
Derdim para değil
Sözlerine hırsla devam eden Hollandalı, “Eğer bunu yaparsanız siz dürüst bir adam olursunuz. Ben taraftarın, yönetimin parasına ihtiyaç duymuyorum. Ama o oyuncular herhangi bir şey söylemezse, benim maaşımı siz öderseniz! O gazete bunu yazmış, bu gazete bunu yazmış. Böyle sorularla gelmeyin bana... Sizi seviyorum ama kanalınızı değil. Ben çok fazla kazanmıyorum! Belki de televizyonunuz ödeyebilir benim maaşımı... ‘Hayır’ cevabı çıkarsa benim maaşımı ödemek zorundasınız” sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...