Taraftarlar tribünde Cavanda'yı taciz etti

Düzenleyen:
Taraftarlar tribünde Cavanda'yı taciz etti

SPOR Haberleri

Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaş maçının kadrosunda bulunmayan, maçı tribünden izleyen Cavanda'ya "Sen nasıl adamsın, nasıl futbolcusun." diyerek sözlü tacizde bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar, rakibi karşısında 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda önemli bir darbe aldı ve rakibiyle arasındaki puan farkı 10'a çıktı.

TRİBÜNDEN TACİZ ETTİLER

Maç sonunda protokol tribünü önünden çıkış yapan Luis Cavanda'ya, bir grup Galatasaray taraftarı tepki gösterdi. 18 kişilik kadroya giremeyen ve maçı tribünden izlemeye gelen Cavanda'ya sözlü tacizde bulunuldu.

"SEN NASIL ADAMSIN"

Güvenlik güçleri hemen araya girerken taraftarlar, Cavanda'ya, "Sen nasıl adamsın. Nasıl futbolcusun. Ne biçim oynuyorsun" diye bağırdı.

Luis Cavanda, teknik direktör Igor Tudor tarafından beşiktaş maçının kadrosuna alınmamıştı. Sarı kırmızılıların Trabzonspor'dan transfer ettiği Cavanda, bu sezon Galatasaray'da 6 maçta sadece 347 dakika görv aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...