HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sneijder'den beklenmeyen hareket! Resmen ağız değiştirdi

Düzenleyen: /
Sneijder'den beklenmeyen hareket! Resmen ağız değiştirdi
Wesley Sneijder, Haber

SPOR Haberleri

Sık sık Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini belirten Wesley Sneijder, "Amerika benim için iyi bir opsiyon olabilir." diyerek ağız değiştirdi.

Sneijder'den Galatasaraylıları üzecek açıklama... Kısa süre önce "Galatasaray'dan ayrılmayacağım. Ailem İstanbul'da mutlu" diyen Sneijder, 1 hafta içinde bu kez tam tersi açıklamalar yaptı.

"AMERİKA İYİ BİR OPSİYON"

Ayrılık sinyali veren Hollandalı yıldızın, "Amerika benim için iyi bir opsiyon olabilir" sözlerinin altında yatan gerçekler ortaya çıktı. Hollanda Milli Takımı'na çağrılan Wesley Sneijder, burada taraftarları şok edecek açıklamalarda bulundu.

'AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM' DEMİŞTİ

Fanatik'te yer alan habere göre çok kısa bir süre önce, "Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Yıllardır buradayım. Ailem de İstanbul'da çok mutlu" diyen Wesley, bu kez ayrılık sinyalleri verdi. İşte Sneijder'in sözleri...
"Galatasaray'daki geleceğimi zaman zaman ben de düşünüyorum. Bu da çok normal. Çünkü her insan gibi ben de oturup geleceğimi düşünüyorum. Galatasaray'da şu an itibariyle kulübün neyi istediğini bilmek isterdim. Kulübün borçları fazla. Bu sebeple önümüzdeki yıllara nasıl bakıyorlar onu ben de bilmek isterim. Eğer iki taraf da bazı sınırları aştıysak, birbirimize karşı dürüst olmalıyız! Sonuçta harika yıllar geçirdik. O zaman problem olmaz"

"AMERİKA DAHA GÜZEL BİR YER"

"Çin'den teklif aldım fakat kabul etmedim. Amerika benim için iyi bir opsiyon olabilir. Ben Blind (Hollanda Milli Takımı'nın hocası) ile konuştum. Çin'den gelen teklif maddi açıdan iyiydi. Ancak hiçbir zaman benim için ciddi bir opsiyon olmadı. İlginç opsiyonlardan biri de Hollanda'ya geri dönmek. Ama Amerika daha güzel bir yer. En mantıklı olasılıklar ortada"

"KENDİMİ TEPEDE HİSSEDİYORUM"

"Fiziksel olarak yaşadığım sakatlıklardan dolayı tam iyi değilim. En iyi performansımı bu yüzden gösteremiyorum. Fit olmalıyım. Ancak dürüst olmak gerekirse milli takım anlamında önümüzdeki yıllarda 2018 Dünya Kupası'ndan sonra devam etmem realistlik değil. Kariyerimin sonunda gibi gözükebilirim ama tam olarak öyle değil. Kendimi tepede hissediyorum. Neyse ki hoca da (Blind) bunu görüyor"

2018'in Mayıs ayında Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Sneijder'in serbest kalma maddesi 7.5 milyon Euro. Yani yaz transfer döneminde herhangi bir kulüp bu rakamı Galatasaray'ın kasasına yatırırsa, 33 yaşındaki yıldız serbest kalacak. Son açıklamalarıyla mutlu olmadığını gösteren Sneijder, bu maddeyi kullanıp kulübe para kazandırarak ayrılmayı düşünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...