HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'da Wesley Sneijder için son karar!

Düzenleyen:
Galatasaray'da Wesley Sneijder için son karar!
Wesley Sneijder, Galatasaray, La Galaxy, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Yönetimi, gelecek sezon için ayrılık sinyalleri veren Sneijder'e teklif gelmesi halinde, oyuncunun takımda kalması için ısrarcı olmayacak.

Galatasaray'ın transferde ana gündem maddelerinden biri Wesley Sneijder...

Bir hafta önce "İstanbul'da mutluyum" demesine rağmen Hollanda Milli Takımı'nda yaptığı son açıklamada, "Amerika benim için iyi bir opsiyon" sözleriyle ayrılık sinyali veren 33 yaşındaki yıldız konusunda yönetim tavrını belirledi.

Sezon sonunda kadroda gençleşmeye gitmeyi planlayan ve UEFA kriterlerini de göz önünde bulunduran Sarı- Kırmızılılar, şartların oluşması halinde Sneijder'le yolları ayırabilir. Cim Bom'da eskisi gibi mutlu olmayan Sneijder'in 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor, serbest kalma maddesi ise 7.5 milyon Euro.

Ancak oyuncunun 5 milyon Euro'yu bulan maaş maliyetinden kurtulmak isteyen yönetim, 4-5 milyon Euro civarı bir teklifin gelmesi halinde Hollandalı futbolcuyu göndermeye sıcak bakıyor.

Rotası LA Galaxy

Kısacası sezon sonunda Sneijder'e konusunda iyi bir teklif sunulursa ve kendisi de gitmekten yana tavır takınırsa, yönetim kalması için kesinlikle ısrarcı olmayacak. Wesley'in şu an için en yakın olduğu kulüp LA Galaxy...

Çin'den daha önce gelen önerileri kabul etmeyen 33 yaşındaki futbolcu, ailesini de düşünerek kariyerine Amerika'da devam etmek istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...