HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Twente forması giyen Enes Ünal: Türkiye'de baskı hissediyordum

Düzenleyen: /
Twente forması giyen Enes Ünal: Türkiye'de baskı hissediyordum
Enes Ünal, Twente, Türkiye, Haber

SPOR Haberleri

Hollanda'nın Twente takımında ortalığı kasıp kavuran genç milli futbolcu Enes Ünal, "Burada çok rahatım, Türkiye'de üzerimde çok baskı vardı." itirafında bulundu.

Manchester City'den kiralık olarak Twente'de forma giyen Enes Ünal, İngiliz ekibinin resmi internet sitesinin hazırladığı özel videoda Hollanda'da geçen günlerini anlattı.

"SAHADA SAHNE SENİN"

Twente'de geçirdiği sürenin oldukça başarılı geçtiğini kaydeden genç oyuncu, "Twente benim için harika bir deneyim. Birçok maça çıktım. Hollanda'da oynamaya alıştım, kültüre, diline alıştıkça goller atmaya başladım. Her maç neredeyse oynadım. Kimse bizden 6. sırada yer almamızı beklemiyordu, bu yüzden harika gidiyoruz. Maç günlerinde pek düşünmüyorum. Herkes gergin, biraz müzik açıyorum ve havaya giriyorum. Sahaya çıktıktan sonra artık sahne senin" ifadelerini kullandı.

"TAKIM ARKADAŞLARIM BENİ İYİ ANLIYORLAR"

Takım arkadaşlarının da başarısında önemli olduğunu belirten Enes, "Genç, güçlü bir takımız. Birlikte oynamaya çalışıyoruz. Boşluk bulduğumuzda doğrudan gole gidiyoruz. Bundan gerçekten zevk alıyorum. Bu bir takım oyunu. Messi gibi bir şey değilsen, tek başına gol atamazsın. Birlikte iyi oynadık, neredeyse her maçta. Onlar benim için pozisyon oluşturdular ve ben de gol atmaya çalıştım. Takım arkadaşlarım da benim gibi genç ve kaliteli oyuncular. Beni anlıyorlar, harika asistler yapıyorlar" dedi.

"BURASI BENİM EVİM GİBİ HİSSEDİYORUM"

Twente'de evi gibi hissettiğini söyleyen A Milli oyuncu, "Burası benim evim gibi hissediyorum, özellikle de statta öyle hissediyorum. Bizi seviyorlar, biz de onları seviyoruz. Son dakikaya kadar desteklerini gösteriyorlar. Sonuçtan bağımsız bunu yapıyoarlar. Bu harika, inanılmaz bir deneyim" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE ÜZERİMDE ÇOK BASKI VARDI"

Türkiye'de üzerinde baskı olduğunu ve artık rahat olduğunu belirten yıldız adayı, "Taktiksel olarak, fiziksel olarak, yaşam stili olarak çok şey öğrendim. Daha rahat olmayı öğrendim. Türkiye'de üzerimde çok baskı vardı. Artık fazla baskı hissetmiyorum, kafamı temizleyip işime odaklanıyorum" dedi.

"GOL KRALI OLARAK BİTİRMEK İSTİYORUM"

Hollanda'da gol kralı olmayı hedeflediğini belirten Enes Ünal, "Sezonu burada ilk 5 sırada bitirmek istiyorum. Gol kralı olarak bitirrmek istiyorum. Bir forvet için burası çok iyi. Her takım futbol oynamak istiyor, bizim takımımız da öyle. Sürekli pozisyon arıyoruz. Bu benim için harika. Tabii ki bu defans oyuncularının senin gol atmana izin verdikleri anlamına gelmiyor. Oldukça sertler" diyerek sözlerini noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...