Arda Turan resmen açıklandı!

Düzenleyen:
Arda Turan resmen açıklandı!

SPOR Haberleri

Arda Turan'ın Katalan ekibi Barcelona'daki geleceği gizemini koruyor. Son olarak adı Beşiktaş'la anılan Arda ile ilgili İspanyol basınında dikkat çeken bir haber yayınlandı.

Arda Turan Beşiktaş'a gitmeyecek Mundo Deportivo'da Gabriel Sans imzasıyla yayınlanan haberde Arda Turan'a beklenen tekliflerin yapılmadığı belirtildi.

Haberde Arda Turan'ın büyük ihtimalle bu sezon bir takıma kiralanacağı belirtilirken oyuncunun Türkiye'ye dönme ihtimalinin bulunmadığı belirtildi.

Arda Turan Beşiktaş'a gitmeyecek Arda'nın Beşiktaş'a transfer olacağı iddiasının doğru olmadığı belirtilirken başarılı futbolcunun Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamayacağını söylediği hatırlatıldı.

Arda Turan Beşiktaş'a gitmeyecek Arda'nın takımda kalmak için çaba sarfettiği ancak yüzde 100 ihtimalle takımdan ayrılacağı savunulurken Beşiktaş'ın 30 milyon euro ödeyemeyeceği, finansal fair play nedeniyle kontrol altında olduğu belirtildi ve Arda Turan'ın Beşiktaş'a gitmeyeceğinin altı çizildi.

Arda Turan Beşiktaş'a gitmeyecek Arda Turan'a bu miktarda parayı verebilecek sadece birkaç kulüp olduğu belirtilirken sorunun Arda'nın ücretinde olduğu ve bu ücreti kimsenin karşılamak istemediğine dikkat çekildi. 

Arda Turan Beşiktaş'a gitmeyecek Arda'nın 2020'ye kadar garanti olan bu ücretten vazgeçmek istemediği bu nedenle Barcelona'da kalmak istediği belirtilirken Inter'le oyuncunun menajeri arasında dün bir görüşme gerçekleştiği ancak olumlu bir sonuç çıkmadığı da savunuldu.

Arda Turan Beşiktaş'a gitmeyecek Arda Turan için çözümün kiralama olacağı savunulurken her şeyin 12 Temmuz'dan sonra belli olacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...