Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Siyah-beyazlıların Pepe planı suya düştü

Düzenleyen:
Siyah-beyazlıların Pepe planı suya düştü

SPOR Haberleri

Beşiktaş Portekizli yıldızın iki yıllığına bonuslarla birlikte 12,5 milyon avroluk isteği karşısında geri adım attı, Pepe de PSG’ye yeşil ışık yaktı

Son iki yılın şampiyonu Beşiktaş, şu ana kadar transferde ‘sıfır’ çekti. Geçen sezon kadroda kiralık olarak oynayan yıldızların akıbeti tam olarak belli olmazken, yapılan transfer hamlelerinden de bir sonuç çıkmadı. Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Beşiktaş’ın en büyük imaj transferi Pepe olacaktı. Real Madrid’de son dönemlerde forma giyemeyen ve takımdan bedelsiz ayrılan Portekizli yıldıza, ses getirecek transfer gözüyle bakılıyordu. Pepe’nin menajeriyle yürütülen pazarlıklarda Beşiktaş orta yolu bulamadı. Şu anda Konfederasyon Kupası için millî takım kampında bulunan Pepe, siyah-beyazlılardan iki yıllık imza karşılığında 10 milyon avro, ayrıca 2,5 milyon avro da imza parası isteğinden vazgeçmedi. 
Adil Rami de olmuyor
Beşiktaş’ın ayırdığı bütçe ile Pepe’nin maliyeti arasındaki 5 milyon avroluk fark bu ses getirecek transfer girişimini sonuçsuz bıraktı. Başkan Fikret Orman’ın “Takımdaki bütün dengeleri altüst edemeyiz” demesi üzerine siyah-beyazlılar masadan kalktı. İspanyol basını da Pepe’ye en iyi teklifi Beşiktaş’ın sunmasına rağmen, talep edilen miktar arasındaki uçurum sebebiyle transferin rafa kalktığını, devreye PSG’nin girdiğini yazdı. İspanyollar, Pepe’nin Konfederasyon Kupası sonrası Paris ekibine imza atacağını belirtti. Pepe transferinde hüsrana uğrayan Beşiktaş, Adil Rami girişiminden de bir sonuç elde edemedi. Fas asıllı Fransız oyuncu Marsilya’ya göz kırpınca Beşiktaş’ın eli boş kaldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...