Son aslan bugün 16.00'da İstanbul'da olacak

Düzenleyen:
Son aslan bugün 16.00'da İstanbul'da olacak

SPOR Haberleri

Başkan Dursun Özbek’in müjdesi gecikmeli de olsa hayata geçiyor. Yıldız oyuncu G.Saray’a 3 yıllık imza atacak

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaraylı taraftarların artık sabır taşı çatlamak üzereydi ki, güzel haber geldi... İlk transfer bugün resmîleşiyor... Sarı-kırmızılı yönetimin bir süre önce anlaşmaya vardığı golcü Bafetimbi Gomis bugün İstanbul’a geliyor. Daha önce anlaşmaya varılan yıldız oyuncunun imzası, Galatasaray cephesinin ekonomik hareketliliklerden dolayı doğru zamanı kollaması sebebiyle bekletiliyordu. Sarı-kırmızılılar son olarak cuma günü bu transferi açıklamayı planlamış ancak sonradan bir süre daha ertelmeye karar verimişti. Bayramın son gününde de program netleşti ve Gomis’in uçağı ayarlandı. 31 yaşındaki futbolcu bugün saat 16.00’da İstanbul’da olacak.
Heyecan dorukta
Galatasaraylı taraftarlar heyecanla beklenen Bafetimbi Gomis’e, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda coşkulu bir karşılama yapmayı planlıyor. Yönetim cephesi de tecrübeli futbolcuya bu konuyla ilgili bilgi verirken, Gomis’in de son derece heyecanlı olduğu aktarıldı. Swansea City’den 2,5 milyon avro bonservis bedeli ödenerek alınan Gomis, İstanbul’a ayak bastıktan sonra, tekrardan sağlık kontrolünden geçirilecek ardından ise resmi imzayı atma aşamasına geçilecek ve tören düzenlenecek. Galatasaray’a 3 yıllığına ‘evet’ diyen Fransız golcü, 3 milyon avro da senelik garanti para alacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...