TSYD’den Türker’e destek

Düzenleyen:
TSYD’den Türker’e destek

SPOR Haberleri

Spor yazarı Atilla Türker’in Antalyaspor’un transferdeki eksiklikleri yazısını kaleme aldıktan sonra tehdit edilmesinin ardından, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Türker’e destek mesajı yayınladı.

Spor yazarı Atilla Türker, Antalyaspor’un transferlerinde yapılan usulsüzlükleri yazısına taşıması sebebiyle menajerler tarafından ölümle tehdit edilmişti. Konuyu yargıya taşıyan Türker’e TSYD’den destek mesajı geldi. TSYD resmi internet sitesinden yayınlanan destek mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Meslektaşımız, üyemiz Atilla Türker Habertürk gazetesindeki bir yazı dizisinde Antalyaspor’daki transfer çarpıklıklarını dile getirmiş, menajerlere usulsüz ödenen paraları belgeli ispatlı olarak ortaya koymuştur. Ancak ne var ki bu haber sonrası bazı menajerler telefonla arkadaşımızı arayarak ağza alınmayacak küfürler sarfetmiş, tehdit etmiştir. Şu iyi bilinmelidir ki, TSYD mesleğinin gereğini yerine getiren spor muhabirlerinin her zaman arkasındadır. Atilla Türker’e sırf doğru haber yaptığı için küfür ve tehdit yağdıranlar elbette adalet karşısında bunun hesabını ödeyeceklerdir. TSYD Türkiye’deki bu çarpık menajerlik işlerinin düzelmesi için bugünden itibaren düğmeye basacaktır."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...