Zinedine Zidane'dan müthiş başarı

Zinedine Zidane'dan müthiş başarı

SPOR Haberleri

Zinedine Zidane, görevindeki ikinci yılı dahi tamamlamadan Real Madrid’deki kupa koleksiyonunu 7’ye çıkarmayı başardı

Selefi Carlo Ancelotti ayrıldığında göreve gelen Zinedine Zidane'ın Real Madrid'in bünyesindeki Castilla ekibi dışında hiç görev yapmamış olması şüpheleri beraberinde getirmişti ama Fransız efsane, bu şüpheleri silmek için doğru yöntemi çok iyi biliyordu: Bir kupa koleksiyonu. Barcelona'yı deplasmanda 3-1'le geçtikten sonra cezalı Cristiano Ronaldo'dan yoksun kadrosuyla ikinci maçta da zorlanmayan ve rakibini 2-0'la geçen Zidane'ın talebeleri, koleksiyonu 7 kupaya çıkardı. Fransız teknik adamın 19 ay boyunca yalnızca 7 yenilgi alarak 7'nci kupa sevincini yaşaması da ilginç bir ironi olarak dikkatleri çekiyor.

Üst düzey teknik adamlık kariyerine Real Madrid'de başlayan Fransız efsane Zinedine Zidane, 19 aylık büyüleyici yolculuğunda ezeli rakipleri Barcelona'ya karşı da hem derbiler hem de kupalarda üstünlük kurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...