HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Manchester United Swansea'yi dağıttı! 3 dakika 3 gol...

Düzenleyen:
Manchester United Swansea'yi dağıttı! 3 dakika 3 gol...
Premier Lig, Manchester United, Swansea, Haber

SPOR Haberleri

Premier Lig'de Manchester United, Swansea'yi deplasmanda 4-0 yenerek 2'de 2 yaptı, rakiplerine gözdağı verdi. Kırmızı-beyazlı ekip, 81, 82 ve 84. dakikalarda tam 3 gole imza attı.

İngiltere Premier Lig'de oynanan ikinci hafta maçında  Manchester United, deplasmanda Swansea City'yi 4-0 yendi.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United,  Liberty Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını 45. dakikada Eric Bailly'nin attığı  golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda baskısını sürdüren konuk ekip, 80. dakikada yeni  transferi Romelu Lukaku, 82. dakikada Paul Pogba ve 84. dakikada Anthony  Martial'in golleriyle rakibini 4-0 mağlup etti.

Everton'dan 75 milyon sterline transfer edilen Belçikalı yıldız  Lukaku, Martial, Zlatan Ibrahimovic, Federico Macheda ve Louis Saha'nın ardından  Premier Lig'deki ilk iki maçında Manchester United adına skor üreten beşinci  futbolcu oldu.

İlk hafta maçında West Ham United'ı da 4-0 yenen Manchester United,  bir hafta içinde çıktığı iki lig maçında kalesinde gol görmeden sekiz gol atarak  galibiyete uzandı.

Manchester temsilcisi, 1907-1908 sezonundan bu yana ilk kez ligin ilk  iki hafta maçlarını dört ve daha fazla gol atarak kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...