Kocamanlı Fenerbahçe karşısında, Yanallı Trabzonspor

Düzenleyen:
Kocamanlı Fenerbahçe karşısında, Yanallı Trabzonspor

SPOR Haberleri

Bir tarafta kazanması gereken Kocamanlı Fenerbahçe Karşısında ise rakibini çok iyi tanıyan Yanallı Trabzonspor

Süper Lig’de bugün sezonun derbilerinin açılışı gibi değerlendirilebilecek bir maç var. Fenerbahçe, yıllardır arasının pek iyi olmadığı ve 2011’den sonra iyice gerginlik yaşadığı Trabzonspor’u misafir edecek. Maçın kendi içinde özel durumları da söz konusu. Aykut Kocaman’ın sarı-lacivertlilerden ayrılığı  sonrası Fenerbahçe’nin başına geçen Ersun Yanal şu anda Trabzonspor’u çalıştırıyor. Çok iyi tanıdığı takıma ve camiaya karşı Kadıköy’de galibiyet arayacak. Ki sezona galibiyetle başlaması kendi adına artı motivasyon. Karadeniz ekibi beraberlikle de durumu idare edebilir.

Hücum mu savunma mı?
Fenerbahçe için mutlak kazanılması gereken bir 90 dakika. Sezona Göztepe beraberliğiyle başlayan ardından Vardar’da ciddi bir kaza yapan sarı-lacivertliler kötü gidişe “dur” demek adına 3 puan alması gerekiyor. Aksi takdirde Aykut Kocaman ve yönetim eleştirilerin odağında kalabilir. Ayrıca bir tarafta hücum futbolunu seven Ersun Yanal, diğer yanda ise savunma güvenliğini ön planda tutan Aykut Kocaman. Bakalım kimin taktiği daha baskın çıkacak?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...