HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Demba Ba, Beşiktaş'a dönüyor

Düzenleyen: /
Demba Ba, Beşiktaş'a dönüyor
Demba Ba, , Haber

SPOR Haberleri

Demba Ba yeniden Beşiktaş forması giymeye hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetimle görüşen Senegalli oyuncu, kiralık olarak Beşiktaş'a dönebileceğini aktardı.

Demba Ba üçüncü kez Beşiktaş forması giymeye hazırlanıyor. Çin ekibi Shanghai Shenhua ile sözleşmesi devam eden Demba Ba, kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayabileceğini siyah-beyazlı yönetime iletti.

Kulübüyle görüşen Senegalli santrfor, sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmek istedi. Bu teklifi geri çeviren Shanghai Shenhua, Ba'nın kiralık olarak takımdan gitmesine onay verdi.

Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetimiyle temasa geçen Ba, geride kalan sezonun 2. yarısında olduğu gibi, kiralama ücreti olmadan siyah beyazlı takıma dönebileceğini aktardı.

Yönetim son kararını Senegalli oyuncunun sağlık durumu ve teknik direktör Şenol Güneş'in raporuna göre verecek.

Haziran ayında ameliyat olan Demba Ba'nın, 1 ay içinde hazır duruma gelmesi planlanıyor. Bir süre önce Türkiye'ye dönen Ba, antrenmanlarına bireysel olarak Bodrum'da devam ediyor.

Ocak ayında Beşiktaş'a transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, sadece 2 maçta forma giymiş ve 1 gol atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...