HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Machester City, Messi için harekete geçiyor

Düzenleyen: /
Machester City, Messi için harekete geçiyor
Messi, Manchester City, Transfer, Barcelona, Haber

SPOR Haberleri

Fransız basını, Messi'nin sözleşmesinde bulunan 300 milyon avroya serbest kalır maddesini Manchester City'nin kullanacağını iddia etti.

Barcelona dün La Liga'ya 2-0'lık Real Betis galibiyetiyle başladı ama sıkıntılı haberler gelmeye devam edilor. Neymar'ın 222 milyon Euro'luk serbest kalma maddesiyle PSG'ye gitmesinin ardından Fransız basını, Manchester City'nin de Messi'nin sözleşmesindeki 300 milyon Euro serbest kalma maddesini kullanmaya hazırlandığını ileri sürdü.

ASENSİO 500 MİLYON €
Real Madrid'in 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Marco Asensio, Süper Kupa finalinin iki ayağında da Barcelona'nın fişini çeken gollere imzasını atmıştı. Zidane'la birlikte büyük yükselişe geçen Asensio'ya yeni bir sözleşme önermeye hazırlanan Real Madrid, serbest kalma maddesini 500 milyon Euro olarak belirledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...