HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emre Mor gizlice el sıkıştı! Lucescu'dan hamle...

Düzenleyen: /
Emre Mor gizlice el sıkıştı! Lucescu'dan hamle...
Emre Mor, Muzzi Özcan, Haber

SPOR Haberleri

Millî yıldız Emre Mor'un sürpriz bir şekilde menajeri Muzzi Özcan ile yollarını ayırması büyük yankı uyandırdı. İşte yaşanan olayın perde arkası...

Başta sosyal medya olmak üzere, haber siteleri ve tv kanalları bu beklenmedik ayrılığı konuştu. Muzzi Özcan bir TV kanalına bağlandı ancak yaşananları anlatmak istemedi.

Ancak Muzzi Özcan'ı bırakan ve Hakan Çalhanoğlu'nun da menajerliğini yapan Bektaş Demirtaş'a geçen Emre Mor'un bu kararının arkasında Mircea Lucescu'nun olduğu ortaya çıktı.

Genç yıldızla görüşen Lucescu'nun Emre Mor'a 'milli takımda olmak istiyorsan öncelikle menajerini değiştir' dediği iddia edildi. Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Emre'nin bu sayede Avrupa'da oynayabileceğini belirten Lucescu, genç yıldızı ikna etti.

Bu görüşme sonrası Bektaş Demirtaş ile Pazar gecesi gizlice el sıkışan Emre Mor'un yeni takımı da Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği AC Milan oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...