Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Real Madrid'e karşı oynamak güzel olurdu"

Düzenleyen:
"Real Madrid'e karşı oynamak güzel olurdu"

SPOR Haberleri

Beşiktaş Vodafone Park’ta Pepe izdihamı yaşandı. Çok sayıda taraftar Beşiktaşlı yıldızdan imza almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Portekizli, Şampiyonlar Ligi’nde istediği rakip olarak Real Madrid’i istedi; ancak uyarıda da bulunmayı ihmal etmedi.

Vodafone Park Kartal Yuvası Mağazası’nda, Pepe izdihamı yaşandı. Çok sayıda taraftar Portekizli oyuncudan imza almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı taraftarların, imza almak için sabahın erken saatlerinde geldiğini söylemesi dikkat çekti. 

Taraftarlarla buluşmasını değerlendiren Pepe, “Benim için önemli bir an. Kendimi şanslı hissediyorum. Onlarla birlikte burada almak çok güzel.” Ifadelerini kullandı.
Pepe çok sayıda taraftara imza dağıtırken, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki istediği rakip olarak da eski takımı Real Madrid’I gösterdi. 

Pepe konuyla ilgili soruya, “Real madrid’e karşı oynamak güzel olurdu. Ama son senelerin en zor takımı. Hedefimiz gruptan çıkmak ve bunu başarmak istiyoruz.” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...