İtalya, Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor

İtalya, Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor

SPOR Haberleri

İtalyan basını, Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun Austria Wien karşısında gösterdiği performansı manşetlere çıkardı.

La Gazzetta dello Sport, "Hünerli Çalhanoğlu" manşetiyle verdiği haberde, teknik direktör Montella'nın Lazio maçında ilk 11'de başlatmadığı Çalhanoğlu'na yeniden güvenerek, formayı verdiğini vurguladı. Haberde, Milan'ın yeni saha diziliminde Hakan Çalhanoğlu'nun orta saha, ceza yayı ve sol açık olmak üzere sahanın pek çok bölgesinde kendisini gösterip, Andre Silva'ya iki muhteşem asist yaptığı da ifade edildi. Corriere dello Sport ise, "Çalhanoğlu parıldıyor" başlığıyla milli futbolcunun attığı gol ve yaptığı 2 asistle, Andre Silva ile birlikte gecenin yıldızlarından olduğu değerlendirmesinde bulundu. Gazete, Çalhanoğlu'nun golünün gecenin kilidini açtığı ve hem asistleriyle hem de genel performansıyla mücadeleyi yönlendirdiği yorumunda bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...