Muslera’ya sevgi Selçuk’a nispet!

Düzenleyen:
Muslera’ya sevgi Selçuk’a nispet!

SPOR Haberleri

Son Antalya maçında oyuna sonradan giren Selçuk İnan’ın kaptanlık pazubendini kaleci Muslera’dan alması olay olmuştu.

Sosyal medyada Kaptan Selçuk İnan’a yönelik eleştiriler ve tepkiler yoğunluktaydı. İnan ise bu tepkiler üzerine açıklama yapmış ve kötü niyeti olmadığını ifade ederek her zaman Galatasaray kaptanına yakışır hal ve hareketlerde bulunduğunu belirtmişti. Dün taraftarla Selçuk İnan arasındaki buzlar erimedi. Aksine daha da büyüdü gibi. Maç öncesi ritüeli olan tribüne futbolcu çağırma sırasında Selçuk İnan görmezden gelindi. Muslera’ya ise olağanüstü sevgi gösterisinde bulunuldu. Uruguaylı eldivene yönelik “Büyük kaptan” tezahüratları vardı ve Selçuk’a nispet yapıldı.

Saygıyı hak ediyor
Maç sonrası Selçuk İnan’a sahip çıkan Tudor, “Selçuk bizim kaptanımız, bizimle kontratı var. Galatasaray’a çok şey katmış bir isim. Ama futbolda insanlar bu tip şeyleri çabuk unutuyorlar. Ben çok yakınım Selçuk’a. Bence herkesten daha fazla saygı hak ediyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...